## UCF RECREATION AND WELLNESS CEI

Effective Date: 1/6/20

Monday

F45 (45 min) 6:30am Michelle & David

Yoga

7:00am Alina

Cycle

7:30am Julia

F45 (45 min) 12:00pm Macy & Zach

Zumba

12:00pm Taylor

Cycle 12:30pm Julia

Napercise (45 min)

1:00pm WHPS Staff

Yoga

2:30pm Bailey

Trampoline (45 min)

4:00pm Kristen

Yoga

4:00pm Staphany

**Barre** 

5:30pm Nicole

F45 (45 min)

6:00pm Monica & Tara

Lower Body Blast (30 min) 6:00pm Kim

**Upper Body Blast (30 min)** 6:30pm Kim

Cycle 6:45pm Kristen

**Power Yoga** 

7:00pm Seher

**Total Core (30 min)** 

7:00pm Kim

F45 (45 min)

7:00pm Monica & Tara

**Hip Hop Cardio** 7:45pm Lexie

Cycle

8:15pm Michele

**Power Yoga** 

8:30pm Katie

Zumba

9:00pm Aley

**RWC Multipurpose Room** 

6:30am Jazmin & David

F45 (45 min)

**Tuesday** 

Cycle

7:30am Madeline

Stadium Run (30 min)

8:00am Kirsten & Julia

F45 (45 min)

12:00pm Matt & Lexie

Yoga

12:00pm Alina

**Pilates** 

12:00pm Kim

Yoga Nidra Meditation (30 min)

3:00pm Pam

Yoga

4:30pm Seher

**Lower Body Blast (30 min)** 4:30pm Aliyah

**Upper Body Blast (30 min)** 

5:00pm Aliyah

Total Core (30 min)

5:30pm Aliyah

F45 (45 min)

6:00pm Claire & Macy

**Power Yoga** 

6:00pm Gabriella

Cycle

6:45pm Victoria

F45 (45 min)

7:00pm Claire & Macy

Yoga

7:30pm Katie

Cycle

8:15pm Nicole

Yoga

9:00pm Clara

Wednesday

F45 (45 min) 6:30am Kim & Tara

Yoga

7:00am Alina

Cycle

7:30am Julia

F45 (45 min)

12:00pm Claire & Zach

F45 Bootcamp

12:00pm Lexie

Cycle

12:30pm Julia

Napercise (45 min)

1:00pm WHPS Staff

2:30pm Michele

Trampoline (45 min)

4:00pm Lexie

**TRX (45 min)** 

4:00pm Michael

Yoga 5:30pm Staphany

F45 (45 min)

6:00pm Andrew & Kristen

Lower Body Blast (30 min)

6:00pm Lexie

**Upper Body Blast (30 min)** 

6:30pm Lexie

Cycle

6:45pm Michele

**Pilates** 7:00pm Jazmin

Total Core (30 min)

7:00pm Lexie

F45 (45 min) 7:00pm Andrew & Kristen

**Hip Hop Cardio** 

7:45pm Nicole

Cycle 8:15pm Kristen

**Power Yoga** 

8:30pm Gabi

Zumba

9:00pm Sarah

F45 (45 min)

6:30am Jazmin & Michele

**Thursday** 

Cycle 7:30am Madeline

Stadium Run (30 min)

8:00am Kirsten & Julia

F45 (45 min)

12:00pm Matt & Zach

Zumba

12:00pm Lexie

Yoga Nidra Meditation (30 min)

12:00pm Nicole

Yoga

3:00pm Gabi

Lower Body Blast (30 min)

3:00pm Monica

**Upper Body Blast (30 min)** 

3:30pm Monica

**Total Core (30 min)** 

4:00pm Monica

**Power Yoga** 4:30pm Staphany

Zumba

5:00pm Taylor

F45 (45 min)

6:00pm Jazmin & Aliyah

**Power Yoga** 

6:00pm Clara

Cycle

6:45pm Victoria

F45 (45 min)

7:00pm Jazmin & Aliyah

Yoga 7:30pm Bailey

Cycle 8:15pm Julia

Yoga

9:00pm Kirsten

Yoga 7:00am Alina

**Friday** 

F45 (45 min)

6:30am Michele & David

**TRX (45 min)** 

F45 (45 min)

11:00am Aliyah

12:00pm Matt & Terrell

**Step and Tone** 12:00pm Kristen

> Cycle 12:30pm Julia

Yoga

2:30pm Staphany

**Power Yoga** 

6:30pm Bailey

Saturday

F45 (45 min)

12:00pm Andrew & Macy

Yoga

12:00pm Kirsten

F45 (45 min)

1:30pm Andrew & Macy

Sunday

F45 (45 min)

12:00pm Jazmin & Zach

Yoga

12:00pm Gabi/Clara

Pop Pilates (45 min)

5:00pm Michele

Power Yoga (75 min)

6:00pm Gabriella/Seher

Cycle

6:45pm Madeline/Victoria

Zumba 7:00pm Sarah

**Class Locations** 

**RWC** @ Knights Plaza

**Group Exercise Studio** 

**RWC Cycling Studio** 

**Spectrum Stadium**