Monday

Restorative Yoga

12:00pm; Sarah A.

Yoga

1:00pm; Sarah A.

Circuit Training (45-min) 6:15pm; Perez & Mary

Express Total Body Blast (30-min) 7:15pm; Perez & Mary

> **Power Yoga** 8:00pm; Clara

Tuesday

Yoga 12:30pm; Sara M.

Step'N'Tone (30-min)

4:30 pm; Melyssa

PiYo Power (30-min) 5:00pm; Melyssa

PiYo Flow (30-min)

5:30pm; Melyssa

Yoga 7:15pm; Madi Wednesday

Lower/Upper Blast **(45-min)** 6:15pm; Perez

Core Blast (15-min)

7:00pm; Perez

Zumba 7:30pm; RJ

Yoga 8:30pm; Sara M. **Thursday**

Yoga

12:30pm; Sara M.

Express Pop Pilates (30-min) 5:45pm; Michelle

Barre (45-min)

6:15 pm; Michelle

Power Yoga 7:15 pm; Sarah A.

Friday

HIIT (30-min) 3:45pm; Melyssa

Express Total Body Blast (30-min) 4:15pm; Melyssa

